Download de Snollebollekes app!2021-10-14T08:00:52+00:00

DOWNLOAD NU DE SNOLLEBOLLEKES APP

SNOLLEBOLLEKES THUIS IN CONCERT

Snollebollekes bij jou thuis! Als jij niet naar Snollebollekes kunt komen, dan komt Snollebollekes wel naar jou toe! Met een virtueel thuisconcert springt Snollebollekes rond bij jou in huis of waar je maar wilt. Op de keukentafel, in de tuin of op het toilet; overal wordt het één groot feest! Download de app nu!

Op vrijdag 24 juli, exact om 20:00 uur, verschijnt Snollebollekes bij jou op het scherm voor deze exclusieve show! Zorg dat je klaar zit, want dit wil je niet missen!

HOE WERKT HET?

Zorg dat je altijd de laatste versie van de ‘Snollebollekes‘-app hebt geïnstalleerd. 

Het thuisconcert werkt met Augmented Reality (AR). Hiermee plaats je een virtuele Snollebollekes in een door jou gekozen omgeving.
Hiervoor heb je een marker nodig vanaf waar Snollebollekes zijn optreden kan doen.

– Druk in de app op ‘Thuisconcert
– Print de Marker via je telefoon.
– Lukt het niet? Download dan HIER de marker.
Tip: De marker kun je ook op bijv. een iPad weergeven en op tafel leggen.

Plaats de (geprinte) marker op de door jouw gekozen plek en start het concert! Heb je geen marker geprint dan kun je het concert toch volgen maar dan mis je de optimale Augmented Reality ervaring.

  

Meer weten over hoe de app precies werkt? KLIK HIER voor extra info!

Heb je vragen over de app? Neem dan contact op via support@matrixxgames.nl.

Veel plezier!

DOWNLOAD NU!

SNOLLEBOLLEKES GAMES!

In de Snollebollekes app kun je ook een spelletje spelen! Schuif de bierpullen, toiletrollen of pakken melk in de juiste gaten en win de race!
Daag je vrienden uit, scoor zo hoog mogelijk op de ranglijsten en maak kans op vette prijzen!

Je speelt online tegen willekeurige tegenstanders. Speel meerdere levels zoals Café het Fietsenrek, Total Loss Festival en het GelreDome. Uiteraard worden de races voorzien van muziek en deskundig commentaar van Snollebollekes zelf. Speel levels vrij en verdien Bollekes en Snollecoins. Speel de gemutste Snollebollekes vrij en wordt de koning van het Pullenschuiven!

Unlock direct alle levels met de Party Pass, en wordt de koning van het pullenschuiven!

PARTYPASS

Je kunt het Snollebollekes schuifspel gratis spelen. Voor het unlocken van meer levels en om extra Bollekes en karakters te winnen, is er de PartyPass. Deze kun je in-game in de Snollie Store aanschaffen voor € 4,49. Klik hiervoor op het boodschappenkarretje in het hoofdmenu.

Party Pass:

Wat je kunt verdienen met de Party Pass:

1. Bekijk en speel onbeperkt het Snollebollekes Thuisconcert.
2. Speel alle levels vrij, tot en met het GelreDome
3. Speel alle 8 te gekke karakters vrij, inclusief 2 Snollebollekes karakters!
4. Speel en win 550 Bollekes
5. Speel en win 150,000 Snollecoins

 

MEER WETEN?

Download de laatste versie van de App ‘Snollebollekes’ in de App Store of Google Play.

1. Open de ‘Snollebollekes’-app met je telefoon.
2.Kies vanuit het hoofdmenu-scherm de knop ‘Thuisconcert’ rechts-midden op het scherm
3. Zet het geluid aan op je smartphone (bij iPhone zit de ‘stille modus’ schuifknop linksboven op de zijkant van het toestel)
4. Druk op de button ‘Spelen maar

Voor een optimale beleving heb je een marker nodig vanaf waar Snollebollekes zijn optreden kan doen. Dit is een geprint A4-tje met het Snollebollekes logo erop. Deze kun je via de telefoon printen bij het onderdeel ‘Concert uitleg’ of download de marker HIER.

Leg de ‘marker’ (het geprinte Snollebollekes logo) op een vlakke ondergrond; de plek waar je Snollebollekes wilt laten optreden. (tafel, bed, fornuis, tuin etc).

Heb je geen marker geprint dan kun je het concert toch volgen maar dan mis je de optimale Augmented Reality ervaring.

Houd de smartphone-camera op voldoende afstand van de marker (50 tot 100 cm) in een schuine hoek 30-45 graden). Het Snollebollekes podium verschijnt in beeld.

Op vrijdag 24 juli, exact om 20.00 uur, verschijnt Snollebollekes in het scherm op het podium voor zijn unieke thuis-concert.

Tijdens het concert verschijnen onderaan in de balk diverse showeffecten. Druk op het juiste moment op de cirkel om de effecten uit te voeren. Je kunt hier punten mee verdienen.

Na dit optreden kun je het concert nog 1 keer gratis bekijken in de App. Om het concert daarna onbeperkt te spelen kun je de PartyPass kopen bij het boodschappenwagentje op de startpagina. Of het schuifspel te spelen tot je genoeg Snollecoins hebt.

Is jouw vraag nog niet beantwoord? Stuur dan even een mailtje naar support@matrixxgames.nl.