Familieshow – Zondag 26 maart 20232023-03-02T17:52:06+00:00

KOM NAAR DE FAMILIESHOW!

Op zondagmiddag 26 maart 2023 is Snollebollekes voor de hele familie terug in het GelreDome! Iedereen van 6 jaar en ouder is dan welkom voor een spectaculair optreden van Snollebollekes en gastartiesten. Deze aangepaste, verkorte show is anders dan de reguliere (avond)shows.
De zaal gaat open om 13:00, de echte show start om 14:30 en duurt tot ±16:00 uur! Lees de Algemene Info hieronder goed door!
Benieuwd welke artiesten komen optreden? Dat blijft een verrassing!
Deze familieshow is volledig uitverkocht!

NONDEJU, DA WORDT UN FEEST!

BASISINFORMATIE

Datum:
Zondagmiddag 26 maart 2023

Tijden:
Zaal open: 13:00 (met DJ!)
Aanvang show: 14:30
Einde show: ±16:00

Tickets:
– €30  (ex servicekosten)
– Incl. gratis Snollebollekes muts (krijg je direct bij binnenkomst)
– UITVERKOCHT!

Leeftijd:
– Vanaf 6 jaar.

– Kinderen onder 14 alleen toegestaan onder begeleiding van een volwassen persoon.
– Volwassen personen alleen toegestaan als begeleiding van één of meerdere kinderen.

Locatie:
Gelredome, Batavierenweg 25, Arnhem

MEEST GESTELDE VRAGEN

Helaas is dat echt niet mogelijk. Uit veiligheidsoverwegingen is ervoor gekozen om alleen kinderen vanaf 6 jaar toegang te geven tot het GelreDome. We vragen de ouders/ begeleiders zelf verantwoordelijkheid te dragen voor de veiligheid van en toezicht op de eigen kinderen.

Nee, kinderen jonger van 14 jaar kunnen alleen naar binnen onder begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder. Hier zal bij de ingang op gecontroleerd worden.

Nee, kinderwagens, buggy’s en andere grote objecten kunnen niet mee de zaal in. Deze zullen uit veiligheidsoverwegingen bij de ingang geweigerd worden.

Let op: het is niet mogelijk je kinderwagen/buggy ergens te stallen.

Ja, mits de tas niet groter is dan een A4 en maximaal 10cm dik. We raden aan om grote tassen thuis te laten.

Buiten het stadion (voordat je ticket gescand wordt) zijn kluisjes te huur voor jassen en tassen. Het is na binnenkomst niet mogelijk om terug te keren naar de kluisjes. Bedenk dus goed wat je mee naar binnen wilt nemen.

Ieder bezoeker krijgt bij binnenkomst een gratis Snollebollekes Muts. Deze ontvang je direct nadat je ticket gescand is. Het is daarom niet mogelijk een muts voor iemand anders op te halen.

Zowel het programma als het volume van de familieshow is volledig familievriendelijk gemaakt. Het geluid zal dus zeker zachter staan dan tijdens de avondshows. We adviseren wel om gehoorbescherming te dragen, want voorkomen is beter dan genezen! Oordoppen zijn ook in het stadion te koop.

Er zijn zowel sta- als zitplaatsen beschikbaar. Het gehele stadion is vrij toegankelijk voor iedereen. Als je graag op het veld mee wilt springen loop je daar gewoon lekker heen. Ga je liever (even) zitten? Dan loop je gewoon de tribune op en zoek je een plekje uit. Er zijn dus geen vaste plaatsen gereserveerd.

Let op: Op je ticket staat een specifieke ingang vermeld. Dit kan een ingang zijn rechtstreeks tot het veld of naar de ring. Hoewel je alléén binnen komt bij de ingang die op je ticket staat, ben je daarna vrij om te gaan en staan waar je wilt!

Allereerst verzoeken we alle ouders en/of begeleiders zelf de verantwoordelijkheid te dragen over hun kinderen. Het is een groot stadion, waar je elkaar gemakkelijk uit het oog kunt verliezen.

Daarom hangen er op verschillende plaatsen in het stadion herkenningspunten, de zogenaamde Meeting Points. Dit zijn grote uitgelichte borden met een symbool of plaatje. Spreek vóór de show begint met je kind(eren) af naar welk plaatje ze moeten gaan als ze jou kwijt zijn geraakt. Zo weet je altijd waar je elkaar terug kunt vinden.

Mocht je elkaar onverhoopt toch kwijtraken en niet bij een Meeting Point treffen, meld je dan bij één van de stewards die bij die punten gepositioneerd staan. Zij kunnen je dan verder helpen.

Drinken
Naast het normale assortiment drinken (fris, water, red bull, en de nodige alcoholische dranken) is er deze middag ook de mogelijkheid om Chocomel, Fristi en Capri Sun te bestellen.

Eten
Er zijn verschillende versnaperingen beschikbaar bij de kraampjes op de promenade. Denk hierbij aan friet, hamburgers, broodjes, etc.

 

Let op: al het eten & drinken moet betaald worden met de Gelredome Wallet. Zie ander kopje.

Er kan in het GelreDome alleen betaald worden met de GelreDome Wallet. Deze koop je in het stadion met cash of betaalkaart.
Heb je al een GelreDome Wallet? Dan kun je deze online al opwaarderen.
Het overgebleven saldo kun je na afloop van het feest terugstorten op je rekening. Ga hiervoor naar DEZE pagina.

Nee, het is niet toegestaan eigen eten of drinken mee te nemen. Hierop wordt bij de ingang gecontroleerd door middel van een tassencontrole.

Ja, er wordt alcohol geschonken aan personen van 18 jaar of ouder. Bij iedere bestelling kan daarom om een geldig legitimatiebewijs gevraagd worden. Ook wordt er streng gecontroleerd of gekochte drank niet aan derden gegeven wordt.

Wanneer je in een rolstoel zit, heb je een mindervaliden ticket nodig om het stadion binnen te komen. Er is hiervan op last van de brandweer slechts een beperkt aantal beschikbaar.
Het is niet mogelijk om met een regulier ticket het stadion te betreden. Loop je op krukken? Medische krukken mogen mee naar binnen, maar wandelstokken zijn niet toegestaan.

In principe geldt alle zelfde informatie als voor de reguliere (avond)shows. Deze informatie kun je HIER vinden. Staat daar ook geen antwoord op je vraag? Neem dan CONTACT met ons op!