INFO 20212021-10-05T10:59:34+00:00

LET OP: DIT IS EEN TESTEN VOOR TOEGANG EVENT, LEES HIER ALLE INFO DIE JE NODIG HEBT!

INFORMATIE

Algemene informatie

Bekijk hieronder de belangrijkste informatie over Snollebollekes Live in Concert 2021!

AVONDSHOWS (8 /9 / 16 okt)
De informatie geldt voor alle drie de reguliere avondshows.

Openingstijden:
Deuren open: 17:00 uur
Start show: 20:00 uur
Einde show: ± 23:00 uur

Minimumleeftijd:
16 jaar (ID verplicht)
Alcohol v.a. 18 jaar

FAMILIESHOW (13 okt)
Openingstijden:
Deuren open: 14:00 uur
Start show: 16:30 uur
Einde show: ± 18:00 uur

Minimumleeftijd:
6 jaar (<14 begeleiding verplicht)
Alcohol v.a. 18 jaar

 

TESTEN VOOR TOEGANG

Let op! Voor dit event gelden i.v.m. het Corona-virus speciale en extra regels! Dit is nieuw voor jou, maar óók voor ons. Bereid je daarom zo goed mogelijk voor; zo help je ons en jezelf om er een mooi feestje van te maken!

Voor dit evenement heb je een geldig corona-toegangsbewijs nodig (iedere bezoeker vanaf 13 jaar) . Dit kan een negatieve testuitslag zijn van een GRATIS spoedtest, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs waarmee u aantoont dat u hersteld bent van corona. 

 • Wanneer je volledig gevaccineerd bent hoef je je niet meer te laten testen. Wel moet je via de Corona Check app je vaccinatiebewijs kunnen aantonen middels een QR code. Deze QR code wordt gescand bij binnenkomst in combinatie met een geldige legitimatie. Dit betreft de Nederlandse QR-Code.
 • Een GRATIS Coronatest moet maximaal 24 uur voor aanvang van Snollebollekes Live in Concert afgenomen zijn, door een erkende testlocatie speciaal voor evenementen. Een afspraak maken voor Snollebollekes Live in Concert is mogelijk via: www.testenvoortoegang.nl
 • Ook een negatieve Coronatest moet via de Corona-Check-app worden aangetoond middels een QR code.
 • Zonder volledige vaccinatie of negatieve testuitslag zal de toegang tot Snollebollekes Live in Concert ontzegd worden.
 • Testen bij een erkende testen-voor-toegang locatie wordt door de overheid vergoed en is dus voor jou ALTIJD GRATIS!
 • Heb jij een test nodig om naar het feest te komen? Plan dan vanaf twee weken voor de concertdatum jouw test in.
 • Neem een geldig identiteitsbewijs mee: een ID-kaart, paspoort of rijbewijs. Zonder identiteitsbewijs kom je het Gelredome niet in!
 • Meer informatie vind je op www.testenvoortoegang.nl. Een antwoorden op veelgestelde vragen lees je hier!
 • Kom je uit het buitenland en heb je geen Nederlandse Corona-check-app? Zorg dan dat je je Europees erkent vaccinatiebewijs (EU DIGITAL COVID CERTIFICATE) hebt uitgeprint en neem een geldige ID mee!

ROUTE & VERVOER

Snollebollekes Live in Concert vindt plaats in GelreDome Arnhem!

Wanneer je in de buurt van het GelreDome komt, volg de bebording in plaats van je navigatiesysteem.

Kom je met de auto naar het GelreDome? Dan is het handig om van te voren een parkeerticket te kopen. Er zijn verschillende parkeermogelijkheden, dus let goed op welke je koopt en of het voor de juiste dag is!

Op woensdag 14 oktober (familieshow) zijn de parkeerplaatsen iets anders ingedeeld dan voor de reguliere avondshows. Sommige parkeerplaatsen zijn dan net te ver weg om te lopen. Vanaf deze parkeerplaatsen wordt je met een pendelbus heen en teruggebracht. Deze pendelbussen zijn uiteraard gratis.

VRIJDAG 8 OKTOBER:
Parkeertickets

ZATERDAG 9 OKTOBER:
Parkeertickets

WOENSDAG 13 OKTOBER:
Parkeertickets

ZATERDAG 16 OKTOBER:
Parkeertickets

Word je weggebracht en/of opgehaald? Maak dan gebruik van de speciale Kiss & Ride locatie. Volg de borden ‘Kiss & Ride’ wanneer je in de buurt bent van het GelreDome. Deze plek is goed bereikbaar voor zowel bezoekers als chauffeurs. 

Wil je comfortabel naar de concerten van Snollebollekes Live In Concert? Kom dan met een luxe touringcar vanaf een van de vele opstappunten in Nederland!

VRIJDAG 8 OKTOBER:
Partybussen.nl
Event Travel

ZATERDAG 9 OKTOBER:
Partybussen.nl
Event Travel

ZATERDAG 16 OKTOBER:
Partybussen.nl
Event Travel

Organiseer je zelf een busreis? Boek je parkeerticket via de link hieronder:

VRIJDAG 8 OKTOBER
ZATERDAG 9 OKTOBER
WOENSDAG 13 OKTOBER
ZATERDAG 16 OKTOBER

Je ontvangt dan gelijk een e-mail met touringcarinformatie. Hierin staat alle informatie die je nodig hebt om bij het GelreDome te komen en er eventueel te parkeren.

Kom je mer meerdere touringcars? Selecteer het aantal bussen in de shop, elke bus dient in het bezit te zijn van een uniek parkeerticket. 

Kom je met de trein naar Snollebollekes Live in Concert? Reis dan naar station Arnhem Centraal. Vanaf daar rijden pendelbussen naar het GelreDome!

Pendelbustickets zijn te koop bij de opstapplaats en kosten €5,50 (retour). Het is ook mogelijk om alleen met de pendelbus terug te gaan. De kosten zijn dan hetzelfde als voor een retour.

Met de taxi naar huis? Bij het GelreDome is een speciale taxistandplaats ingericht. Volg de bebording!

Het is niet mogelijk om zelf een taxi te bestellen bij het stadion.

Met de fiets of met de brommer/scooter naar Snollebollekes Live in Concert? Rondom het GelreDome is voldoende plek om jouw fiets of brommer te stallen in de gratis (onbewaakte) stallingen.

TOEGANG

Let op! Voor dit event gelden i.v.m. het Corona-virus speciale en extra regels! Dit is nieuw voor jou, maar óók voor ons, bereid je daarom zo goed mogelijk voor, zo help je ons en jezelf om er een mooi feestje van te maken!

Voor dit evenement heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. coronatoegangsbewijs. Dit kan een negatieve testuitslag zijn van een GRATIS spoedtest, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Hiermee weten we zeker dat er geen mensen die met Corona besmet zijn aanwezig zullen zijn.

 • Wanneer je volledig gevaccineerd bent hoef je je meer te laten testen. Wel moet je via de Corona-check app je vaccinatiebewijs kunnen aantonen middels een QR code. Deze QR code wordt gescand bij binnenkomst.
 • Een GRATIS coronatest moet maximaal 40 uur voor aanvang van Snollebollekes Live in Concert afgenomen zijn, door een erkende testlocatie speciaal voor evenementen. Een afspraak maken voor Snollebollekes Live in Concert is mogelijk via: www.testenvoortoegang.nl
 • Ook een negatieve Coronatest moet via de Corona-Check-app worden aangetoond middels een QR code.
 • Zonder volledige vaccinatie of negatieve testuitslag zal de toegang tot Snollebollekes Live in Concert ontzegd worden.
 • Testen bij een erkende testen-voor-toegang locatie wordt door de overheid vergoed en is dus voor jou ALTIJD GRATIS!

Meer informatie vind je op www.testenvoortoegang.nl.

Op je ticket staat vermeld bij welke ingang je moet zijn. Bij andere ingangen kom je niet binnen!

Alle tickets zijn dezelfde soort tickets. Met ieder ticket heb je toegang tot alle gebieden (veld, dansdecks en tribunes). Er zijn dus zowel zit- als sta plekken. Ook al heb je wellicht een andere ingang dan je vrienden, je kunt elkaar binnen weer treffen waar jij maar wilt!

Wanneer je in een rolstoel zit, heb je een mindervaliden ticket nodig om het stadion binnen te komen. Er is hiervan op last van de brandweer slechts een beperkt aantal beschikbaar.

Deze tickets zijn helaas voor alle shows uitverkocht.

Het is niet mogelijk om met een regulier ticket het stadion te betreden.

Loop je op krukken? Medische krukken mogen mee naar binnen, maar wandelstokken zijn niet toegestaan.

Nee, helaas is dit echt niet toegestaan voor de reguliere avondshows. Bij de ingang wordt gecontroleerd op leeftijd. Iedereen dient daarom een geldig legitimatiebewijs bij zich te hebben.

Voor kinderen is er de familieshow op woensdag 14 oktober. De minumumleeftijd hiervoor is 6 jaar. Voor kinderen jonger dan 14 jaar, is begeleiding van een volwassen persoon verplicht.

Nee, dat is niet mogelijk. Je kunt alleen naar buiten om te gaan roken, maar zodra je echt door de hekken naar  buiten bent, kun je niet meer terug naar binnen. Let daar dus op bij het gebruik van kluisjes; je kunt niet tussentijds bij je kluisje komen!

DE SHOW

Heb jij tijdens de eerste editie van Snollebollekes Live in Concert ook zo’ n prachtige muts bemachtigd?
Goed nieuws! Ook in 2021 krijgen ALLE bezoekers een gloednieuw exemplaar voor in de collectie!
Iedereen krijgt een muts bij binnenkomst, dus je hebt geen speciaal mutsen voucher nodig. Het is daarom niet mogelijk om de muts voor iemand anders op te halen.

Wie komen er allemaal optreden?

SNOLLEBOLLEKES NATUURLIJK! Voor de gastoptredens van de shows van 2021 moet je nog wel eventjes geduld hebben. Alle artiesten die samen met Snollebollekes het GelreDome komen afbreken, blijven namelijk nog een verrassing.

Alle shows zijn grotendeels hetzelfde.
Wanneer je een ticket hebt gekocht, is het niet meer mogelijk om van dag te wisselen.

De familieshow duurt in tegenstelling tot de reguliere avondshows 1,5 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

PRAKTISCHE ZAKEN

Je jas zomaar ergens binnen ophangen is niet toegestaan in verband met de brandveiligheid. Deze jassen worden dan dus ook verwijderd. Maak daarom voordat je naar binnen gaat gebruik van de kluisjes buiten het stadion. Er zijn 2 grote clusters met kluisjes naast het stadion. Let op: je kunt tussentijds niet bij je kluisje komen.

Een klein kluisje kost €7 en een grote kluis kost €9,-. In een kleine kluis passen gemakkelijk 3 jassen, in een grote zelfs 5 of 3 jassen en een tas. Je ontvangt een cijfercode waarmee je jouw kluis kunt openen.

In het GelreDome betaal je met de GelreDome Wallet. Deze speciale betaalpas is te koop in het stadion. Deze kun je zowel met cash als met PIN betalen. Mocht je al in het bezit zijn van een Wallet, dan is het mogelijk deze online op te waarderen. Het resterende bedrag kun je na afloop laten terugstorten op je bankrekening via deze link.

Het is niet toegestaan om te roken binnen in het GelreDome. Wil je toch roken? Loop dan even naar de rookzones buiten.

Voor wat betreft drugs hanteren wij een zero tolerance beleid. Het is dus niet toegestaan om zowel soft- als harddrugs mee te nemen. Iedereen wordt gevisiteerd bij binnenkomst. Wanneer je dit weigert, kan de toegang tot het concert worden ontzegd.

Het is toegestaan om medicatie in gesloten verpakking mee te nemen in combinatie met een doktersverklaring of medisch paspoort.

Het is niet toegestaan om selfiesticks mee te nemen naar Snollebollekes Live in Concert.

Vergeet jouw bezoek aan Snollebollekes Live in Concert nooit meer! Scoor leuke merchandise bij één van de merchandise stands!

Zeker! Het is alleen niet toegestaan om professionele video- of foto apparatuur mee naar binnen te nemen.

Vergeet je niet om zelf goed te feesten? Wij leggen alles vast op beeld, dus de mooiste filmpjes krijg je later vanzelf te zien!

Helaas is het niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, wanneer de tas niet groter is dan A4 formaat en niet dikker is dan 10 cm.

Voordat je je ticket laat scannen is er de mogelijkheid om spullen op te bergen in een kluisje. Let op; deze lockers staan buiten. Mocht je je spullen hierin achterlaten dan kun je hier, als je eenmaal binnen bent, niet meer bij.

Nee het is helaas niet toegestaan om deodorant of parfum mee naar binnen te nemen.

Ja, powerbanks mogen gewoon mee naar binnen!

ETEN & DRINKEN

Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen. Er is een ruim aanbod aan verschillende soorten eten en drinken in het stadion.

Ja hoor! Vraag even bij één van de foodkraampjes waar je terecht kunt.

TICKETS

Let op: via wederverkopers worden tickets aangeboden voor veel te hoge prijzen. Wij kunnen niet garanderen dat tickets die je koopt via niet officiële kanalen ook daadwerkelijk geldig zijn.

Ben jij je tickets kwijt? Wanneer je met jouw account inlogt bij Paylogic, kun je jouw tickets nogmaals downloaden.

Lukt dit niet, heb je problemen bij het aanschaffen van tickets of heb je andere ticket gerelateerde vragen?

Paylogic
W:  Customer Service
T: (0)900 7295 6442
Op zaterdag bereikbaar vanaf 10:00 uur.

Jazeker! Zet de helderheid wel even op 100%

Helaas is het voor ons NIET mogelijk om te garanderen dat een tweedehands ticket een geldig toegangsbewijs is. Het is namelijk altijd mogelijk dat een geldig entreebewijs meerdere keren verkocht is. Daarom wordt de (ver)koop van tweedehands tickets ook ontmoedigd en is dit geheel op eigen risico. Let op: het evenement is uitverkocht; er kan dus geen ticket meer aan de deur gekocht worden!

CONTACT

Heb je nog vragen na het bekijken van de website?
Neem dan contact op via één van onderstaande adressen:

Management
Stuur E-mail

Berk Music
E: info@berkmusic.nl

Ben jij je tickets kwijt, heb je problemen bij het aanschaffen van tickets of heb je andere ticket gerelateerde vragen?

Paylogic
W:  Customer Service
T: (0)900 7295 6442
Op zaterdag bereikbaar vanaf 10:00 uur.