Info2023-03-22T15:10:43+00:00

LEES HIER ALLE INFO DIE JE NODIG HEBT VOOR SNOLLEBOLLEKES LIVE IN CONCERT 2023!

INFORMATIE

Algemene informatie

Bekijk hieronder de belangrijkste informatie over Snollebollekes Live in Concert 2023!

CONCERTDATA 2023:
– Zaterdag 25 maart – EXTRA
– Zondagmiddag 26 maart – FAMILIESHOW (VOL!)
– Vrijdag 31 maart 2023 (voorheen 25 maart 2022)
– Zaterdag 1 april 2023 (voorheen 26 maart 2022) (VOL!)

TIJDEN AVONDSHOW:
Stadion open: 18:00 
Start show:
20:00
Einde show: 23:00 

TIJDEN FAMILIESHOW:
Stadion open: 13:00
Start show:
14:30
Einde show: ±16:00

Locatie:
 GelreDome, Arnhem

ROUTE & VERVOER

Snollebollekes Live in Concert vindt plaats in GelreDome Arnhem!

Wanneer je in de buurt van het GelreDome komt, volg de bebording in plaats van je navigatiesysteem.

Kom je met de auto naar het GelreDome? Dan is het handig om van te voren een parkeerticket te kopen. Er zijn verschillende parkeermogelijkheden. Parkeertickets koop je bij het stadion of via de gele knoppen hierboven!

Word je weggebracht en/of opgehaald? Maak dan gebruik van de speciale Kiss & Ride locatie. Volg de borden ‘Kiss & Ride’ wanneer je in de buurt bent van het GelreDome. Deze plek is goed bereikbaar voor zowel bezoekers als chauffeurs. 

Wil je comfortabel naar de concerten van Snollebollekes Live In Concert? Kom dan met een luxe touringcar vanaf een van de vele opstappunten in Nederland! De busreizen worden aangeboden door onder andere The Party Express en Party Bussen. 

Organiseer je zelf een busreis? Boek je parkeerticket binnenkort via deze site.

Kom je met de trein naar Snollebollekes Live in Concert? Reis dan naar station Arnhem Centraal. Vanaf daar rijden pendelbussen naar het GelreDome!

LET OP: ProRail werkt van vrijdag 31 maart t/m maandag 3 april aan het spoor tussen Utrecht Centraal en Arnhem Centraal. Daardoor rijden er bussen in plaats van treinen tussen Driebergen-Zeist en Arnhem Centraal. Bezoekers van het GelreDome wordt geadviseerd om te reizen via ’s-Hertogenbosch. De extra reisduur bedraagt circa 30 minuten. Check voor vertrek de NS-app.

Pendelbustickets zijn te koop bij de opstapplaats en kosten €5,50 (retour). Het is ook mogelijk om alleen met de pendelbus terug te gaan. De kosten zijn dan hetzelfde als voor een retour.

Met de taxi naar huis? Bij het GelreDome is een speciale taxistandplaats ingericht. Volg de bebording!

Het is niet mogelijk om zelf een taxi te bestellen bij het stadion.

Met de fiets of met de brommer/scooter naar Snollebollekes Live in Concert? Rondom het GelreDome is voldoende plek om jouw fiets of brommer te stallen in de gratis (onbewaakte) stallingen.

TOEGANG

 Minimumleeftijd:
– Avondshow: 16 jaar.
Hier kunnen geen uitzonderingen op gemaakt worden, ook niet onder begeleiding van een volwassene.
– Familieshow: 6 jaar.
Kinderen onder de 13 zijn alleen toegestaan onder begeleiding van een volwassene (18+).

Op je ticket die je 1 maart 2023 ontvangt, staat vermeld bij welke ingang je moet zijn. Bij andere ingangen kom je niet binnen! Alle tickets van één order zullen bij de zelfde ingang naar binnen moeten.

Alle tickets zijn dezelfde soort tickets. Met ieder ticket heb je toegang tot alle gebieden (veld, dansdecks en tribunes). Er zijn dus zowel zit- als sta plekken. Ook al heb je wellicht een andere ingang dan je vrienden, je kunt elkaar binnen weer treffen waar jij maar wilt!

Wanneer je in een rolstoel zit, heb je een mindervaliden ticket nodig om het stadion binnen te komen. Er is hiervan op last van de brandweer slechts een beperkt aantal beschikbaar.

Het is niet mogelijk om met een regulier ticket het stadion te betreden.

Loop je op krukken? Medische krukken mogen mee naar binnen, maar wandelstokken zijn niet toegestaan.

Nee, helaas is dit echt niet toegestaan voor de reguliere avondshows. Bij de ingang wordt gecontroleerd op leeftijd. Iedereen dient daarom een geldig legitimatiebewijs bij zich te hebben.

Nee, dat is niet mogelijk. Je kunt alleen naar buiten om te gaan roken, maar zodra je echt door de hekken naar  buiten bent, kun je niet meer terug naar binnen. Let daar dus op bij het gebruik van kluisjes; je kunt niet tussentijds bij je kluisje komen!

PRAKTISCHE ZAKEN

Je jas zomaar ergens binnen ophangen is niet toegestaan in verband met de brandveiligheid. Deze jassen worden dan dus ook verwijderd. Maak daarom voordat je naar binnen gaat gebruik van de kluisjes buiten het stadion. Er zijn 2 grote clusters met kluisjes naast het stadion. Let op: je kunt tussentijds niet bij je kluisje komen.

Een klein kluisje kost €10 en een grote kluis kost €12,-. In een kleine kluis passen gemakkelijk 3 jassen, in een grote zelfs 5 of 3 jassen en een tas. Je ontvangt een cijfercode waarmee je jouw kluis kunt openen.

In het GelreDome betaal je met de GelreDome Wallet. Deze speciale betaalpas is te koop in het stadion. Deze kun je zowel met cash als met PIN betalen. Mocht je al in het bezit zijn van een Wallet, dan is het mogelijk deze online op te waarderen. Het resterende bedrag kun je na afloop laten terugstorten op je bankrekening via deze link.

Het is niet toegestaan om te roken binnen in het GelreDome. Wil je toch roken? Loop dan even naar de rookzones buiten.

Voor wat betreft drugs hanteren wij een zero tolerance beleid. Het is dus niet toegestaan om zowel soft- als harddrugs mee te nemen. Iedereen wordt gevisiteerd bij binnenkomst. Wanneer je dit weigert, kan de toegang tot het concert worden ontzegd.

Het is toegestaan om medicatie in gesloten verpakking mee te nemen in combinatie met een doktersverklaring of medisch paspoort.

Het is niet toegestaan om selfiesticks mee te nemen naar Snollebollekes Live in Concert.

Vergeet jouw bezoek aan Snollebollekes Live in Concert nooit meer! Scoor leuke merchandise bij één van de merchandise stands!

Zeker! Het is alleen niet toegestaan om professionele video- of foto apparatuur mee naar binnen te nemen.

Vergeet je niet om zelf goed te feesten? Wij leggen alles vast op beeld, dus de mooiste filmpjes krijg je later vanzelf te zien!

Helaas is het niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, wanneer de tas niet groter is dan A4 formaat en niet dikker is dan 10 cm.

Voordat je je ticket laat scannen is er de mogelijkheid om spullen op te bergen in een kluisje. Let op; deze lockers staan buiten. Mocht je je spullen hierin achterlaten dan kun je hier, als je eenmaal binnen bent, niet meer bij.

Nee het is helaas niet toegestaan om deodorant of parfum mee naar binnen te nemen.

Ja, powerbanks mogen gewoon mee naar binnen!

ETEN & DRINKEN

Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen. Er is een ruim aanbod aan verschillende soorten eten en drinken in het stadion.

Ja hoor! Vraag even bij één van de foodkraampjes waar je terecht kunt.

TICKETS

Let op: via wederverkopers worden tickets aangeboden voor veel te hoge prijzen. Wij kunnen niet garanderen dat tickets die je koopt via niet officiële kanalen ook daadwerkelijk geldig zijn.

Ben jij je tickets kwijt? Wanneer je met jouw account inlogt bij Paylogic, kun je jouw tickets nogmaals downloaden.

Lukt dit niet, heb je problemen bij het aanschaffen van tickets of heb je andere ticket gerelateerde vragen?

Paylogic
W:  Customer Service
T: (0)900 7295 6442
Op zaterdag bereikbaar vanaf 10:00 uur.

Jazeker! Zet de helderheid wel even op 100%

Helaas is het voor ons NIET mogelijk om te garanderen dat een tweedehands ticket een geldig toegangsbewijs is. Het is namelijk altijd mogelijk dat een geldig entreebewijs meerdere keren verkocht is. Daarom wordt de (ver)koop van tweedehands tickets ook ontmoedigd en is dit geheel op eigen risico. Let op: het evenement is uitverkocht; er kan dus geen ticket meer aan de deur gekocht worden!

CONTACT

Heb je nog vragen na het bekijken van de website?
Neem dan contact op via één van onderstaande adressen:

Heb je problemen bij het aanschaffen van tickets of heb je andere ticket gerelateerde vragen?

Neem dan contact op met de Customer Service van Paylogic