Refund Formulier2020-09-02T12:22:06+00:00

Refund mogelijkheden

Tot 1 oktober 2020 is het mogelijk om een voucher of refund aan te vragen via het formulier hieronder.
Wanneer u kiest voor een refund ontvangt u uw geld uiterlijk één maand nadat het evenement daadwerkelijk heeft plaatsgevonden.
Wilt u wél naar Snollebollekes Live in Concert? Dan hoeft u niks te doen; uw tickets blijven gewoon geldig!
Lees hieronder alle informatie.

Als je de volgende editie van Snollebollekes Live in Concert niet wilt missen, dan hoef je niks te doen! Je tickets blijven namelijk gewoon geldig voor de nieuwe datum. Bewaar je ticket goed, print ‘m vast uit en bereid je vast voor; want als we weer kunnen feesten, doen we het éxtra goed!

Mocht je niet op de nieuwe datum kunnen, maar wil je de evenementenbranche een hart onder de riem steken, vraag dan vóór 1 oktober 2020 een voucher aan. Deze voucher krijgt de waarde van jouw volledige bestelling (inclusief servicekosten) en kun je gebruiken om later een ticket voor bijv. de nieuwe concertreeks of het Snollebollekes festival Total Loss te kopen. 

Kun je niet op de nieuwe datum, maar wil je de evenementenbranche ondersteunen, dan kun je kiezen voor een (gedeeltelijke) donatie van je tickets. Je kiest zelf welk percentage je doneert en welk gedeelte je in een voucher of refund wilt ontvangen. Daarmee help je de organisatie en alle toeleveranciers deze crisis te overleven, zodat we snel samen kunnen feesten!

Kun je echt, echt, echt niet komen en wil je geen voucher? Vraag dan een geldelijke refund aan. Je ontvangt dan het volledige orderbedrag terug, uiterlijk één maand na het daadwerkelijk plaatsvinden van het concert. Dit zal dus niet vóór oktober 2021 zijn.

Let op: het is alleen mogelijk om voor een volledige order een voucher of refund aan te vragen. Let hier op bij je keuze. Je bent hierna niet meer verzekerd van een ticket voor Snollebollekes Live in Concert!

Tot 1 oktober 2020 kun je via het formulier hiernaast aangeven wat jij met je tickets wilt doen. Als je voor een voucher kiest, ontvang je na het succesvol afronden van de aanvraag binnenkort een speciale vouchercode.

Vanaf begin oktober zal onze ticketpartner Paylogic de vouchers versturen. Je hebt als het ware een tegoed, die je kunt besteden in alle ticketshops van Matrixx. Je voucher blijft maar liefst 2 jaar geldig, dus zo kun je bijvoorbeeld volgend jaar, of zelfs het jaar daarop, je tickets voor Snollebollekes aanschaffen. Als er een verschil in bedrag is moet je dit bijbetalen. Als er “tegoed” overblijft ontvang je een nieuwe voucher.

Op deze manier kun je als het ware ‘uitgesteld’ feesten!

De voucher blijft 2 jaar geldig van de dag dat je deze van ons ontvangt.
Mocht je later gebruik maken van de voucher en er blijft een gedeelte van de waarde over? Je ontvangt dan een nieuwe vouchercode van Paylogic. De geldigheid van de voucer blijft staan op de 2 jaar na ontvangst van de eerste vouchercode.

Blijft er aan het einde (na 2 jaar) nog tegoed over? Deze kun je dan teruggestort krijgen, door op dat moment een mailtje naar info@matrixx.nl te sturen.

De voucher krijgt de waarde van jouw volledige order. Dit bestaat uit de ticketkosten, de servicekosten en de betalingskosten.

Het is helaas niet mogelijk om slechts een gedeelte van de order om te zetten in een voucher of refund, de complete order zal worden geannuleerd. Let daar goed op bij het beslissen welke optie je kiest.

De vouchers worden begin oktober 2020 gestuurd naar het bij Paylogic bekende e-mailadres waarmee de oorspronkelijke order is geplaatst. Vanaf dat moment kun je de voucher ook inzetten bij de aanschaf van nieuwe tickets!

Met de waarde van de voucher kunt je vanaf begin oktober 2020 tickets kopen in de ticketshops van alle Matrixx evenementen. Dit kan gedurende de komende 2 jaar, zolang een evenement niet is uitverkocht. Een voucher geeft geen garantie op tickets. Zie hieronder een overzicht van mogelijke evenementen:

Via het formulier op deze pagina kun je inloggen in jouw ticketbestelling. Je kunt daar aangeven of je kiest voor een gedeeltelijke of volledige donatie van je tickets. Met je schuif kun je aangeven welk percentage van je order je wilt doneren en welk percentage je toch liever als een voucher ontvangt.

Hiermee help je de organisatie en alle toeleveranciers deze crisis te overleven, zodat we zo snel als mogelijk is weer samen van deze vette concerten kunnen genieten. Bedankt!

In het formulier kun je kiezen voor de optie refund. Je krijgt dan het volledige order bedrag op je rekening teruggestort. Dit gebeurt uiterlijk één maand nadat de verplaatste evenementen hebben plaatsgevonden.

Het formulier zal actief zijn tot 1 oktober 2020. Daarna gaan we er redelijkerwijs vanuit de je je ticket bewaart voor de nieuwe, verplaatste data van de concerten. Het is dan niet meer mogelijk om een voucher, donatie of refund aan te vragen.