TICKETS2021-06-03T10:10:47+00:00

KOOP NU JE TICKETS!

Tickets die door de datumwijziging zijn ingeruild, zijn vanaf nu opnieuw beschikbaar in de ticketshop. Daarom zijn er weer beperkt tickets beschikbaar voor de shows op de nieuwe data.

TICKETS AVONDSHOW:
€34,50 (ex fee)
+ gratis muts
Leeftijd: 16+

TICKETS FAMILIESHOW:
€17,50 (ex fee)
+ gratis muts
Leeftijd: vanaf 6 jaar
<14 jaar alleen onder begeleiding

Snollebollekes muts
Jouw gratis muts ontvang je bij binnenkomst in het stadion. Daarvoor heb je geen aparte voucher nodig. Het is daarom ook niet mogelijk om de muts voor iemand anders op te halen. 

Voucher:
Wil je jouw tickets betalen met een vouchercode?
Vul jouw vouchercode dan in bij het afrekenen!

snollebollekesliveinconcert-tickets-snollebollekes

TICKETS BLIJVEN GELDIG!

Alle tickets voor de concerten blijven gewoon geldig voor de nieuwe data. Deze zijn automatisch en definitief omgezet naar de data in 2021. Hier hoef je dus niks voor te doen!

PROBLEMEN?

Ben jij je tickets kwijt, heb je problemen bij het aanschaffen van tickets of heb je andere ticket gerelateerde vragen? Kijk op deze website. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 0900 7295 6442.

Op zaterdag bereikbaar vanaf 10:00 uur.

PAS OP VOOR OPLICHTERS!

Let op: dit is de enige officiële ticket website. Er zijn veel websites actief die duurdere tickets verkopen. Deze tickets zijn meestal NIET geldig. We adviseren dus ook strikt om GEEN tickets te kopen via andere websites. We kunnen dan niet garanderen dat je binnenkomt!